img

Despre noi

Despre noi

img

Suntem o agenție de călătorii, dar ne-am putea descrie, la fel de bine, și ca o agenție de training și dezvoltare personală. Se știe, se crede, că o călătorie este o explorare – dar de cele mai multe ori se consideră că explorarea are loc în exterior. Privim înainte și în jur, vedem peisaje necunoscute, cunoaștem oameni noi, vorbim limbi străine și vedem lucruri nemaivăzute ori obiceiuri pitorești.

De fapt, toate acestea sunt propria noastră reflexie: modul în care le percepem ne descrie chiar pe noi. Într-o călătorie sunt mobilizate toate resursele noastre, ale tuturor. Visăm întâi, apoi continuăm cu un scurt reality check, dar mergem mai departe cu planningul, cu estimări și calcule, cu pregătiri din ce în ce mai detaliate. Am putea inventa un nume pre-vizionar: am putea numi partea aceasta un pre-voiaj. Fiindcă încă de aici ne vedem așa cum suntem.

Apoi plecăm: ne confruntăm cu toate situațiile, cu tot ceea ce nu cunoaștem. Despre lume și noi. Dar nu orice confruntare e o înfruntare... Uneori e poate chiar o regăsire... Poate că lacul din Himalaya ne reflectă cel mai clar, poate că la Portofino vedem că ne definim prin culoare, poate că în Scoția înțelegem pe cine vrem să luăm de model.

Noi, cei de la Magic Holiday suntem ca voi – suntem chiar voi. Pentru că am parcurs și noi aceste călătorii și am văzut în realitatea directă când și unde e nevoie de sprijin. Suntem aici – într-un fel de exterior – dar am dori să ne internalizați – să facem parte din visul vostru pe care să îl transformăm în realitate. O realitate bogată, deșteaptă, inspirată – în care să tot revenim cu drag, mai buni și mai îmbogățiți – interior și exterior.

Echipa de agenți

Elena-Pacuretu

Păcurețu Elena

Vezi detalii
Cristina-Basangeac

Basangeac Cristina

Vezi detalii
Silvia Ivan

Ivan Silvia

Vezi detalii

Alegerile care te definesc

Alege-ți destinația: la capătul călătoriei vei fi mai înțelept, mai bun cunoscător al lumii. Vei avea povești pe care le spui, vei putea să îți redesenezi o hartă personală.

Începe aici!
img

Află mai multe de pe blogul nostru.

Vezi ce experiențe au trăit alți călători, vezi cum au petrecut, cum au rezolvat probleme, cum s-au înțeles cu oamenii, ce le-a plăcut (și ce nu le-a plăcut), vezi prin ochii lor voiajele pe care le-ai face și tu.

Air France: voyager en business

Citește

Travel in style with KLM’s World Business Class

Citește

Mallorca – numai pentru mine

Citește

Cappadocia - experiențe dincolo de cuvinte

Citește

O insulă, 1000 de vise

Citește

Bali, unde coboară zeii

Citește

Dubai. Aici ai tot!

Citește

Toda España es bonita

Citește

Cariere

Angajăm tot timpul oameni curioși, activi, cu mintea limpede - oameni care știu să exploreze, care găsesc soluții, care sunt binevoitori cu semenii lor, care sunt fericiți să îți împărtășească experiențele.

Află mai multe aici
Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.