Cariere
Cam asta e imaginea cheie de la capătul călătoriei tale spre un nou job: dacă ai reușit la toate probele, te-așteaptă o șampanie și mult “Noroc”!

Momentan nu există posturi disponibile!

Ești preocupat de psihologie și de strategie? Îți plac poveștile și calculele pline de acuratețe? Ești curios și dezinvolt? Ești analitic și sintetic? Îți plac geografia și antropologia? Muzica și muzeele?

Glumim și nu tocmai... Pentru că o agenție de călătorii acoperă toate aceste arii. Lucrăm cu oameni cărora le îndeplinim visele și trebuie să fim deschiși. Sigur, pregătirea în mai multe domenii e binevenită, dar paragraful de introducere arată mai mult deschiderea și disponibilitatea ta.

Acoperim literalmente planeta. Dacă vrei să lucrezi la noi, ai posibilitatea să călătorești în lume și să deschizi toate registrele de mai sus. Ai posibilitatea să vezi, să cunoști, să împărtășești. Ai o mulțime de posibilități.

Dar trebuie să fii deschis, trebuie să îți placă oamenii și toată lumea!

img

Aplicație - etapa introductivă

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.