Confidențialitate

Confidențialitate

Orice date cu caracter personal pe care le transmiteți pe Site prin poșta electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest Site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.
 
Conform ultimelor dispoziții europene, SC Magic Holiday SRL se angajează să folosească responsabil datele personale ce sunt înregistrate automat de către script-uri automate oferite de Părți Terțe (în acest caz Google) în momentul în care un Utilizator accesează website-ul https://magicholiday.ro/.
 
Adresa IP
 
Adresa IP este trimisă cu fiecare solicitare, astfel încât serverul să știe unde să trimită răspunsurile. Fiecare utilizator de Internet obține o adresă IP de la un furnizor de servicii Internet (ISP) de îndată ce se conectează la Internet. ISP-ul știe care adrese IP au fost folosite când și prin care utilizatorul de Internet. Legea impune ca ISP să păstreze aceste informații.
 
SC Magic Holiday SRL nu salvează local nicio adresă IP a vreunui Utilizator. Folosim în schimb adresa IP pentru recunoașterea sesiunilor și analizele geografice din instrumentul nostru oferit de Părți Terțe (Google). 
 
Informații Suplimentare
 
Dacă ne furnizați în mod voluntar date personale prin intermediul formularului de contact, nu vom utiliza, nu vom procesa sau nu vom transfera aceste date dincolo de limitele permise de statut sau definite de dvs. în declarația dvs. de aprobare. În plus, vom transfera datele dvs. numai dacă suntem obligați să facem acest lucru prin hotărâri oficiale sau judiciare.
 
Încrederea dvs. este importantă pentru noi. Dacă aveți întrebări cu privire la Politica de Confidențialitate a datelor, nu ezitați să ne contactați.
Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.