les sources

Relaxare și arome bogate în Aquitania

Magic Holiday | August 2022

Continuăm călătoria de relaxare prin Europa cu un stop prin Franța.

Aflat în inima celei mai cunoscute zone viticole din lume – la 20 de km de Bordeaux, chiar pe domeniul Château Smith Haut Lafitte, Les Sources de Caudalie este un resort ce cuprinde un hotel de 5 stele, restaurante gourmet, terenuri de tenis, piscine, o școală de gastronomie, un hamam și, bineînțeles, Centrul Spa celebru în întreaga lume, unde se face vinoterapie cu celebra linie de cosmetice Caudalie.
Într-o zonă deosebit de frumoasă, în mijlocul podgoriilor, pe malul unui mic lac, primul Spa-Vinotherapie® din lume, combină beneficiile unei surse naturale de apă termală - captată de la peste 500 de metri adâncime, bogată în minerale și oligoelemente - cu cele mai noi descoperiri științifice și produse de lux dezvoltate de Caudalie, liderul mondial în produse de frumusețe ce au la bază beneficiile și elementele active din vița-de-vie, struguri și vin.

Deținătoare a numeroase patente în cosmetică, dezvoltate împreună cu propria echipă de cercetători de la Facultatea de Farmacie din Bordeaux care a fost condusă de Profesorul Joseph Vercauteren, Caudalie și-a căpătat reputația și succesul prin produsele cosmetice naturale bazate pe ingrediente din viță-de-vie, struguri, vin, uleiuri din sâmburi de struguri, resveratrol, polifenoli și viniferină. Toate aceste beneficii sunt utilizate de specialiștii vino-terapeuți în centrul Spa, într-o atmosferă rafinată, încărcată de arome minunate.

O serie de tratamente vinoterapeutice de regenerare și tonifiere, precum și proceduri cosmetice de depigmentare, fortifiere sau protejare a pielii sunt incluse alături de hidroterapie și masaje pe lista rasfățurilor de care vă puteți bucura aici.

Domeniul se mândrește cu 2 restaurante. La Grand'Vigne, aflat pe malul lacului într-o veche orangerie decorată asemeni celebrelor sere din secolul XVIII, este un restaurant certificat cu Stea Michelin și servește o bucătărie franceză rafinată. Le Table du Lavoir este un șarmant restaurant bistro inspirat de bucătăria bordeleză care servește preparate din pește (adus zilnic din Golful Biscaya) și tradiționale - „à l'ancienne”, fiind decorat în aceeași manieră (secol XIX reconstituit piatră cu piatră, uși vitrate de mai bine de 170 de ani, un șemineu cu părți originale din secolul XVIII deasupra căruia se odihnesc bucate îmbietoare spre a stârni poftele și a spori și mai mult starea de bine a oaspeților).

În barul Le French Paradox, un somelier vă așteaptă în permanență pentru a vă ajuta să degustați unul dintre cele 16 sortimente de vin produse pe acest domeniu sub AOC (denumire de origine controlată) Pessac-Léognan. După cum vedeți, pe domeniul unde se întinde Les Sources de Caudalie, natura, relaxarea și aromele Aquitaniei vă sunt oferite cu generozitate, bun gust și gust bun, pentru o renaștere a tuturor simțurilor.

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.