toscana

Oază de relaxare în Toscana

Magic Holiday | August 2022

Este necesar să te relaxezi din când în când, în special când lumea din jurul nostru devine prea haotică. Iar când ești în vacanță este cel mai bun moment ca să îți oferi câteva clipe de odihnă binemeritate. Ești în căutarea celor mai încântătoare și relaxante locații din Europa pentru următoarea ta vacanță? Ce spui de fermecătoarea regiune a Toscanei?

Toscana este o destinație de vacanță aleasă pentru orașele ei pline de istorie și artă, pentru plajele ei blânde, pentru podgoriile create acum mai bine de 300 de ani î.Hr., pentru peisajele sale emblematice cu cer senin, soare auriu și dealuri perfecte înnobilate de vile istorice și drumuri antice șerpuind printre chiparoși vajnici. Este un amestec fascinant, unic ce ascunde însă o altă comoară: apele termale, secretul vechilor femei etrusce a căror frumusețe remarcabilă a străbătut secolele.

La Fonteverde Tuscan Resort & Spa din vechiul orășel termal San Casciano dei Bagni, gazdele promit o adevărată renaștere spirituală într-o locație prestigioasă, fosta reședință a familiei de Medici din anii 1600, cu un cadru deosebit de elegant și rafinat. Parcurgând circuitul etrusc, înnotând în multiplele piscine termale alimentate de 42 izvoare, privind peisajul colinar ascunși sub căderea cascadelor și ascultând muzică sub cerul înstelat în căldura apei termale, toate vă vor încărca de energia ancestrală pe care doar terapiile cu apă o pot oferi. Toate acestea și multe alte proceduri de relaxare și echilibrare sunt recomandate de medici și supravegheate de terapeuți, într-o vacanță care se desprinde de trecerea timpului. Aceste clipe de relaxare pot fi combinate cu plimbări în zonele rurale pline de șarm sau cu un circuit toscan pentru a descoperi minunatele orășele Sienna, Montalcino, Pienza, Montepulciano și vestita Val D’Orcia.

Pentru cei care nu vor să renunțe însă la viața activă, gazdele de la Fonteverde vă propun testarea unui Ferrari pe colinele toscane bordate cu chiparoși pe o secțiune a istoricei Mille Miglia Race sau o vizită de shopping în Fashion Valley unde vă așteaptă prețuri de outlet la frumoasele colecții Ferragamo, Gucci, Dolce Gabana, Loro Piana și nu numai. Dacă nu vreți să părăsiți minunatul resort, vă recomandăm însă un curs de gastronomie cu șeful bucătar al restaurantului Ferdinando I, o sesiune de „vânătoare de trufe”, yoga sau echitație.

Oricare ar fi preferința voastră de a petrece la Fonteverde, nu ezitați să îi luați și pe cei mici în această frumoasă călătorie. Ei pot fi preluați în grijă de personal specializat oricând programul vostru ar cere acest lucru. Nu vă lăsați acasă nici patrupedul căci este mai mult decât binevenit - are la dispoziție o proprietate uriașă și propria sa Pet Pool!

 

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.