legoland

O vacanță creativă la Legoland

Magic Holiday | August 2022

Celebrul parc Legoland este accesibil în acest an în 10 locații diferite (trei în Europa – Germania, Danemarca și Marea Britanie; trei în SUA – Florida, New York și California și patru în Asia -  Dubai, Malaezia, Coreea de Sud și Japonia). Indiferent pe care o veți alege, veți descoperi aici o lume creativă, amuzantă și colorată, realizată din piese LEGO precum și alte atracții și personaje care completează fericit parcul tematic dedicat copiilor între 3 și 12 ani.

Nave de pirați și castele, tărâmuri ale vikingilor sau ale faraonilor, zone tematice pe care copiii le vor recunoaște imediat (portretizând teme ale seriilor Lego – Traffic, City, Knights, Star Wars etc.), carusele, ateliere de creație, roller-coastere, teatre și săli de cinema, case ale misterelor, turnuri de observație și submarine sau bărci de „asalt cu tunuri de apă” stau alături de animale și păsări realizate la scară, integral din piese Lego și care își au „căminul” în parcul de distracții.

Una dintre principalele atracții pentru cei mari și cei mici este Miniland - un parc în miniatură în care sunt reproduse la scară 1:20 orașe, clădiri, parcuri, construcții istorice importante din întreaga lume, utilizând aproximativ 40 de milioane de piese Lego, și care folosește inclusiv modele animate ce interacționează unele cu altele (bărci, mașini, trenuri, poduri, uși, oameni) controlate de un sistem ce rulează simultan pe 14 computere și ale căror comenzi le sunt transmise prin peste 300 de kilometri de cablu subteran.

Spre seară, spectacolele de lumină, culoare și sunet încântă pe toți vizitatorii. Cei îndrăgostiți de LEGO precum și colecționarii sunt privilegiați: au nenumărate posibilități de a-și achiziționa piesele preferate sau cele exclusive, care nu se mai fabrică, ori din colecții mai vechi. Cu fiecare an, parcurile LEGO își măresc și diversifică propunerile de petrecere a timpului liber și în fiecare sezon, evenimente speciale se desfășoară în parc: concerte, săptămânile de Halloween și Crăciun, Zilele Star Wars ori spectacole de artificii.

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.