magic_holiday_banner_articol_despre_noi

Începe-ți călătoria și trăiește povestea!

Magic Holiday | Iulie 2022

Începe o călătorie de reflexie și dezvoltare personală și explorează cele mai frumoase regiuni ale lumii, descoperă locuri și culturi noi și îndrăgostește-te de peisaje fermecătoare. Magic Holiday își propune să fie alegerea preferată în materie de agenție de călătorii, unde crearea unor experiențe rafinate pentru clienții noștri primează întotdeauna.

Ne dedicăm continuu eforturile să satisfacem nevoile și cerințele specifice fiecărui proiect, folosindu-ne toate abilitățile și mai ales cunoștințele acumulate în cei 22 de ani de activitate pe piața turismului din România și cea internațională. Reușim să îmbogățim viețile clienților noștri prin experiențe memorabile, iar atenția pe care am acordat-o acestora de-a lungul anilor, ne-a adus bucuria să fim printre primele 10 cele mai angajate agenții la nivel național.

Dorim să asigurăm confortul și siguranța clienților noștri pe parcursul întregii călătorii, de aceea serviciile integrate de management aderă la cele mai stringente standarde ale industriei pentru a beneficia de un voiaj fără neplăceri.

Conectarea cu clienții și cu dorințele acestora este prioritatea echipei Magic Holiday, astfel încât să facilităm livrarea celor mai bune alternative de călătorie, care să se plieze pe cerințele fiecărui individ, să facem mai accesibile destinațiile și să planificăm evenimente corporate complexe. Deoarece fiecare client se definește prin unicitatea necesităților sale, gama noastră diversă de servicii de turism reflectă cerințele variate la care ne adaptăm și prin care livrăm experiențe autentice. 

Pachetele de călătorii sunt alcătuite atfel încât să oferim o organizare completă a experienței de deplasare, cu costuri optimizate, asistență promptă și alte servicii complementare de călătorie pentru o călătorie cât mai plăcută. Cu timpul, am înfiripat relațiile strânse cu furnizorii de servicii de cazare atractive, din România și internaționali, care reușesc totodată să își păstreze rentabilitatea.

Pentru planificarea atât la nivel național, cât și la nivel internațional a celor mai complexe planuri de călătorii care să satisfacă toate așteptările și cerințele întâlnirilor de tip corporate, am alcătuit o echipă specializată pentru evenimentele MICE.

Vă învităm să aveți curajul să visați, să fiți curioși, să explorați lumea largă și pe voi înșivă. Misiunea noastră este să fim aici să vă susținem și să vă ghidăm în alegerea opțiunilor potrivite pentru călătoriile voastre. Conduși de pasiune, consultanții Magic Holiday sunt companionii de încredere care lucrează intens cu simț de responsabilitate pentru crearea și asigurarea confortului în fiecare călătorie.

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.