destinatii exotice

Mystery
Travel - 9000€

Mystery Travel - 9000€

line image

Scapă din rutină, călătorește departe și descoperă ceea ce pe meleagurile românești mai rar găsești, sau poate chiar deloc - fructe de care nu ai mai auzit vreodată, plaje neatinse încă de om, vreme caldă și plăcută, ape turcoaz brăzdate de stânci abrupte, peisaje care îți taie respirația și cultura vibrantă a popoarelor asiatice, africane sau americane.

Toate locațiile exotice îți promit un mediu tropic, fiind atât de aproape de Ecuator, cu ploi calde și umiditate mult mai crescută decât la noi. Aici vei descoperi păduri tropicale și munți uriași unde se organizează frecvent excursii ghidate și activități în aer liber ca să poți interacționa mai îndeaproape cu fauna locală. Iar dacă ești în căutarea unei experiențe mai diferite, te vei bucura de zile de spa pe plajă alături de câteva cocktail-uri.

O vacanță exotică la înălțime

Următoarea destinație de vacanță îți va tăia respirația și la propriu și la figurat. Admiră priveliștile naturale, descoperă arta și cultura locală, dansează pe ritmurile de salsa, și nu uita să deguști din cafeaua lor originală, de cea mai bună calitate. Dacă îți dorești să călătorești și să descoperi în mod natural cultura poporului, atunci acest pachet este pentru tine. Deși îți trebuie răbdare să ajungi cu avionul, orașul nu este în mod tradițional unul turistic, deoarece a fost dezvoltat mai mult din punct de vedere funcțional, însă cu farmecul său și oamenii primitori este greu să nu te afunzi în cultura locală.

Îmi doresc

Unde zeitățile coboară pe pământ

Destinația tropicală este de neconfundat datorită tradițiilor și culturii atât de diferite față de cea a românilor. Clima tropicală, ploioasă și umedă este prezentă pe tot timpul anului. Însă în sezonul cald, atmosfera poate deveni inconfortabilă, de aceea dacă te deranjează diferențele mari de temperatură, atunci acest pachet nu este pentru tine. Cu toate că zborul până la destinație este unul lung, poate printre cele mai lungi, cu siguranță merită. La sosire, vei fi întâmpinat cu plaje idilice, temple hinduse maiestuoase cu vedere la ocean, și câte o aventură în natură la fiecare pas: o cascadă de vizitat, o drumeție de început și alte colțuri ascunse din pădurile tropicale.

Îmi doresc

O călătorie printre mirodenii

Următoarea destinație este pentru iubitorii de gusturi puternice și exotice care nu se dau înapoi din calea degustării celor mai condimentate feluri de mâncare. Locația este cu siguranță una unică, bogată în istorie, cu influențe culturale strânse de pe toate continentele, și unde simțul negocierii este la el acasă. Totodată, dacă nu ești pregătit pentru un zbor lung sau te deranjează mâncărurile complet diferite de cele românești, acest pachet de vacanță nu este potrivit pentru tine. 

Îmi doresc
Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.