europa

Mystery
Travel - 6000€

Mystery Travel - 6000€

line image

Continent bogat în mii de ani de istorie, civilizații faimoase ale căror ecouri încă răsună și în zilele noastre prin monumentele impunătoare pe care le vedem în marile orașe. Este un continent cu o largă varietate de culturi, care mai de care mai specială. De la vest la est și de la nord la sud, cu siguranță te vei îmbarca într-o călătorie a culturii, a gusturilor locale și a frumuseților naturale.

De la splendoarea aurie a țărmului italian până la lanțurile Alpilor elvețieni acoperiți de zăpadă, Europa găzduiește multe priveliști uluitoare. Chiar și peisajul metropolitan are un anumit farmec propriu! Ciocolata belgiană, brânzeturile franțuzești, pizza italiană și cafenelele cochete oriunde te oprești cu ochii, o vacanță în Europa este garantată să îți încânte toate cele 5 simțuri.

Călătorie în trecut

În următoarea destinație de vacanță, te vei afunda în mii de ani de istorie condensată înăuntrul unui mic oraș medieval. Dacă nu îți place aglomerația orașelor în vacanța ta, atunci pachetul acesta nu este potrivit pentru tine, căci această destinație turistică este precum un far al entuziasmaților pentru cultură. Orașul este fermecător, te invită să îi descoperi la pas muzeele, străduțele și galeriile de artă. Iar în momentele de relaxare de la restaurante sau cafenele, cu siguranță te vei bucura de câteva băuturi și feluri de mâncare delicioase, care nu lasă loc de vreo dezamăgire.

Îmi doresc

Vacanța de mult așteptată

O destinație de vacanță foarte accesibilă, mult îndrăgită de români pentru ospitalitatea cu care suntem întâmpinați de fiecare dată. Mergi cu încredere într-o vacanță de mult așteptată, căci locația este potrivită pentru toată lumea care caută relaxare la mare, pe plaje întinse, curate, aurii, sub bătaia soarelui. Însă în timpul sezonului estival, temperaturile tind să crească. De aceea, dacă te incomodează vremea prea caldă și uscată, acest pachet de vacanță nu este potrivit pentru tine.

Îmi doresc

Destinația cu mai multe chipuri

Petrece-ți vacanța într-un adevărat centru turistic, unde în timpul sezonului, orașul vibrează cu energie și viață de noapte de invidiat, iar în perioada mai rece devine mult mai liniștit, lăsându-ți ocazia să îi explorezi comorile ascunse. Vreme caldă, plăcută pe tot parcursul anului, cu plaje și oameni care se bucură de viață, și să nu uităm de delicatesele locale făcute dintr-o selecție de fructe de mare proaspăt prinse. Alege-ți cu atenție perioada de sejur, să fie în ton cu preferințele tale de vacanță, altfel, se poate ca acest pachet să nu se potrivească așteptărilor tale. Evită perioadele pline de turiști dacă îți dorești o vacanță mai liniștită, sau din contră, alege perioada în care orașul prinde viață dacă ești în căutarea distracției și petrecerilor.

Îmi doresc
Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.