romania

Mystery
Travel - 2000€

Mystery Travel - 2000€

line image

Cuvântul care descrie cel mai bine experiența autentică românească este "varietate". De la peisaje naturale incomparabile, până la tradiții și delicatese gastronomice regionale, România este o țară care oferă o experiență de vacanță cu adevărat deosebită – fie că ești interesat de zonele mai retrase ale țării, unde traiul modest al oamenilor încă dăinuie, fie te gândești să ai parte de o vacanță mai opulentă, în care să te bucuri de cele mai bune servicii și experiențe de relaxare.

Unul din motivele acestei diversități este cu siguranță poziționarea favorabilă a României, fiind străbătută de munți, sute de râuri și lacuri, se învecinează cu Marea Neagră, și ascunde una dintre cele mai frumoase bijuterii ale biodiversității - Delta Dunării. Fiecare regiune teritorială a României promite o experiență diferită, fiind marcate de o istorie distinctă prin care obiceiurile, muzica, porturile tradiționale, meșteșugurile și bucătăria au evoluat pe cont propriu.

O vacanță aproape de Munții Carpați

Vacanța aceasta, întoarce-te în timp. Trăiește elegant, într-o atmosferă de poveste, departe de orașele gălăgioase. Bucură-te de natură din confortul unui conac rustic care datează din secolul 17. Dacă dorești să te relaxezi și să te răsfeți în cadrul unei locuințe din ruralul românesc, atunci ți-ai găsit destinația de vacanță. Bucură-te de solitudine alături de mii de hectare de pădure întinsă și faună bogată, ca dintr-un sanctuar natural. Totodată, dacă stilul de viață de burghezie nu este în planul tău și ești în căutarea unei alte experiențe de vacanță cu mai multe aventuri, acest pachet probabil nu este pentru tine.

Îmi doresc

O evadare în paradis

Alege o experiență de vacanță aproape de natură, în sălbăticia Transilvaniei, și bucură-te de liniștea stilului de viață al unui sat tradițional românesc. Evadează din agitația cotidiană a orașelor și relaxează-te într-o locație retrasă, unde munții sunt vecinii tăi, iar pajiștile nesfârșite sunt propria ta grădină. Cu felurile de mâncare tradiționale și decorurile lucrate manual cu elemente inspirate din folclorul românesc, retrăiești clipe parcă rupte din pagini de poveste. Ia aminte că locația este departe de forfota orașelor, iar dacă nu ești pregătit să te deconectezi complet acest pachet de vacanță nu ți se potrivește.

Îmi doresc

Vacanță pentru papilele tale gustative

Relaxează-te într-un cadru rural liniștit, iar în același timp bucură-te de o experiență completă a gusturilor autentice românești. Îmbarcă-te într-o degustare a celor mai bune vinuri ale podgoriilor regionale și află în detaliu despre notele subtile ale modelelor de vin și despre procesul specific de îmbuteliere și fermentare. Ai la dispoziție și vizitarea cramei și mai ales labirinturile create din vița-de-vie. La finalul zilei, servește o masă bogată alături de un vin de calitate, în timp ce sorbi din priviri peisajul natural al dealurior umplute de struguri. Alege ceva nou în această vacanță. Însă dacă nu ești un împătimit al vinurilor, acest pachet de vacanță nu este pentru tine.

Îmi doresc
Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.