Tropical island

Insula tropicală din Berlin

Magic Holiday | August 2022

Dacă nu știți ce să faceți într-o săptămână friguroasă de iarnă, vă propunem să alegeți ca destinație de distracție pentru întreaga familie, însorita insulă tropicală de lângă Berlin! Ei bine da, Germania se poate declara fericita posesoare a unui paradis tropical în mijlocul Brandenburgului.

Construită în cea mai mare cupolă din lume, în ceea ce ar fi trebuit să fie hangarul unei fabrici de aeronave, este cea mai mare piscină indoor din lume, putând să găzduiască până la 6000 de vizitatori odată și care se întinde pe o suprafață cât 8 terenuri de fotbal.

Pe „insulă”, sunt în permanență între 26 și 30 de grade și este amenajată o plajă de peste 250 m de nisip fin cu o pădure tropicală cu peste 50.000 de plante - de la bananieri, palmieri, arbori de cafea și până la plante carnivore. Există și un aqua parc, o piscină cu valuri înconjurată de 400 șezlonguri, lagune, cascade, fântâni, 13 restaurante diferite cu specific sau internaționale, un bulevard pentru cumpărături, zone de relaxare, de explorare sau de joacă pentru copii.

În satul tropical puteți locui într-una dintre autenticele bungalouri aduse din Bali, Borneo, Thailanda, Kenia, Amazon sau Samoa sau în corturi în zone de camping special amenajate. În clubul copiilor se organizează permanent activități de grup, precum jocuri și vânători de comori.

Dacă ziua sunetele sunt mai estompate, iar imensele geamuri ale domului permit soarelui să intre și să te simți mângâiat de raze și lumină, seara, senzorii uriașei construcții își arată adevărata putere. Fiți pregătiți de lumini feerice subacvatice, sunete autentice ale pădurii, ale păsărilor și, uneori animalelor, de zgomotul apei, și ici colo muzica ce răzbate din zonele de entertainment unde variate programe își țin auditoriul treaz până la ore mici.

Întreaga insulă este un adevărat paradis, indiferent dacă e zi sau noapte, oferind un mix ideal de aventură într-o pădure tropicală. Bucurați-vă de o distracție la malul mării într-un waterpark, într-unul dintre cele mai fermecătoare spa-uri din lume, și toate acestea, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an la doar o oră de Berlin.

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.