Zanzibar

Zanzibar

Aici găsim mai mult decât ne-am putea imagina: apele albastre ale oceanului cu bariere minunate de corali vii și mii de vietăți marine, vegetația luxuriantă a coastelor cu o faună magică și diversă, orașul cu istoria și cultura lui.

Cere ofertă
img

Zanzibar - arhipelag pe coasta est Africană, cu o diversitate geografică și culturală ieșite din comun. Ne îndreptăm spre Africa din dorința de a explora, de a vedea nemaivăzutul, de a descoperi poveștile ei și de a le suprapune cu ale noastre. Dar în Zanzibar și în Stone Town, capitala teritoriului autonom, găsim mai mult decât ne-am putea imagina: toate miracolele lumii se adună aici: apele albastre ale oceanului cu bariere minunate de corali vii și mii de vietăți marine, vegetația luxuriantă a coastelor cu o faună magică și diversă, orașul cu istoria și cultura lui - toate nuanțele în lucrările artizanilor într-o exaltare cromatică, dar expuse pe pereții albi care refractă lumina. Puteți să explorați natura, să căutați delicii culinare, să stați doar în lumina ireală. 

Recenzii

Momentan nu există recenzii pentru această destinație!

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.