Tokyo

Tokyo

O mulțime de lumi într-o singură destinație: Tokyo. Capitala legendară a Japoniei, cu 1500 de cireși, cu temple aurite, cu restaurante incredibile, cu shopping fabulos și un nesfârșit spectacol al lumii.

Cere ofertă
img
Tokyo -  Capitala fascinantă a Japoniei. Considerat unul dintre cele mai moderne orașe din lume, îmbină urbanismul dezvoltat cu tradiția riguroasă, excepțional de rafinată a o mie de ani de civilizație care a tins întotdeauna spre perfecțiune. Desăvârșit pentru cei care vor comoditatea orașului, dar sunt pregătiți în același timp și pentru un șoc cultural. Nenumărate restaurante tradiționale pregătesc o mâncare pentru gusturile cele mai delicate, pentru connaisseuri adevărați. Templele budiste și shintoiste sunt locuri unde divinul se vădește în fiecare amănunt, iar pacea coboară asupra tuturor, indiferent de confesiune. Tehnologia în cea mai avansată formă a ei e disponibilă în orice magazin. Spectacolul lumii este infinit: într-o scurtă plimbare pe stradă veți vedea istoria pe viu: de la kimonouri țesute de mână din mătasea cea mai fină, la personaje celebre din manga: japonezii au plăcerea costumului. Experiența din hotelurile recomandate se adaugă la cea de pe stradă: memorabilă prin ospitalitate, finețe și politețe impecabilă. 

Recenzii

Momentan nu există recenzii pentru această destinație!

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.