Singapore

Singapore

Dacă ajungeți la Singapore, nu ajungeți la capătul lumii, ci la capătul timpului. Aici, în această metropolă care nu doarme niciodată, se suprapun toate stilurile, toate timpurile, toate lumile.

Cere ofertă
img

Dacă ajungeți la Singapore, nu ajungeți la capătul lumii, ci la capătul timpului. Aici, în această metropolă care nu doarme niciodată, se suprapun toate stilurile, toate timpurile, toate lumile. Oraș scump, cu un avânt fantastic, cu o populație extrem de diversă, Singapore, orașul-stat-insulă se ridică din ocean și ne uluiește pe toți. Singa înseamnă leu - se spune că un prinț s-a oprit să se odihnească aici, dar a văzut leii feroce: probabil de atunci, nu se mai odihnesc aici decât călătorii avizați. Se vorbește malay, chineză, tamilă și engleză în mod oficial - neoficial se vorbesc probabil toate limbile pământului. Se face business, există grădini fabuloase, centre culturale, artistice și cea mai mare piscină suspendată din lume: The Sands SkyPark Infinity Pool. Profilul lorașului e inconfundabil, clădirile cu suprafețe vitrate sunt iconice. Dar veți găsi și temple budiste și hinduse, cartiere întregi locuite de indieni - Little India din Singapore nu e deloc little. Orașul a fost construit cu muncitori indieni și statul a facilitat construcția acestui cartier, pentru ca oamenii să regăsească o parte din spiritul țării lor și aici, la distanță. Așadar, la Singapore aveți contact cu multe dintre marile culturi ale lumii: documentate istoric, conservate în detaliu. Orașul trebuie trăit și locuit - deși credem că Singapore îi va locui pe toți vizitatorii. 

Recenzii

Momentan nu există recenzii pentru această destinație!

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.