Santorini

Santorini

Santorini - suntem aici, aproape. Suntem cu ai noștri, dar într-un loc fascinant. Ridicată dintre mări, insula din Ciclade nu încetează să ne atragă.

Cere ofertă
img

Santorini - suntem aici, aproape. Suntem cu ai noștri, dar într-un loc fascinant. Ridicată dintre mări, insula din Ciclade nu încetează să ne atragă: coastele aspre, valurile blânde, alternanța de piatră și vegetație luxuriantă, căsuțele de un alb orbitor sau colorate ca o paletă, cupolele albastru intens sunt imagini iconice. Pentru cei care merg des, care știu plajele, care au văzut apusurile splendide făcând loc stelelor într-un fel nemaivăzut altundeva, pentru ei, recomandăm un foto tur: un album personalizat, cu descoperiri personale, în care cei care cunosc insula îi împărtășesc secretele. 

Recenzii

Momentan nu există recenzii pentru această destinație!

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.