Mauritius

Mauritius

Scuba diving, safari, o vizită la Chamarel - paleta de culori a pământului, sunt doar câteva dintre lucrurile încântătoare pe care le puteți face în Mauritius.

Cere ofertă
img

Mauritius -, cunoscută oficial ca Republica Mauritius este o țară insulară din largul coastelor continentului african în sud-vestul Oceanului Indian, la aproximativ 900 km est de Madagascar. Mauritius face parte din insulele Mascarene împreună cu insula franceză Réunion situată la 200 km sud-vest. Cunoscută pentru flora și fauna foarte variate. Un loc special, dedicat celor care vor o vacanță de lux, dar conectată cu natura tropicală a locului. Scuba diving, safari, o vizită la Chamarel - paleta de culori a pământului, sunt doar câteva dintre lucrurile încântătoare pe care le puteți face. 

Recenzii

Momentan nu există recenzii pentru această destinație!

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.