Marrakech

Marrakech

Cunoscut pentru luxul ascuns - uneori în curți interioare secrete, lumi în miniatură, răcoroase, cu plante, mozaicuri și fântâni arteziene - Marrakech este o comoară dezvăluită.

Cere ofertă
img

Marrakech - o cultură profund diferită, dar aceeași ospitalitate generoasă, aceeași deschidere a locuitorilor pentru călători. Aici a locuit Yves Saint-Laurent... Înseamnă ceva: înseamnă aprecierea absolută a naturii, a arhitecturii, a esteticii locului. Cunoscut pentru luxul ascuns - uneori în curți interioare secrete, lumi în miniatură, răcoroase, cu plante, mozaicuri și fântâni arteziene - Marrakech este o comoară dezvăluită. La poalele munților Atlas, între mare și deșert, orașul a fost locuit din neolitic, de acum peste 6000 de ani. Populațiile berbere sunt și azi majoritatre: veți putea întâlni tuaregi, oamenii fenomenali ai deșertului. Bijuteriile lor sunt căutate în lumea întreagă - costumele violet de mare gală sunt fascinante. Se mănâncă foarte bine, dar condimentele sunt puternice și trebuie să vă obișnuiți. Vă așteaptă muzee, riaduri (case sau vile constrite în jurul unei curți interioare), grădini botanice, tururi de balon cu aer cald, trasee de ATV.

Recenzii

Momentan nu există recenzii pentru această destinație!

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.