Kyoto

Kyoto

Prințesele din Kyoto, Ceremonia Ceaiului, geishele - tot ce ne dorim să vedem în Japonia este esențializat aici, în Kyoto, fosta capitală imperială.

Cere ofertă
img
Kyoto - Unul dintre cele mai vechi municipii administrative, considerat "Capitala Culturii" în Japonia. Orașul cu 1100 de ani de istorie îi așteaptă pe cei care caută o experiență directă cu tradițiile și cultura niponă. Templele - cele mai multe pe lista UNESCO a comorilor lumii, palatele, grădinile botanice și centrele culturale desfășoară o civilizație întreagă ca pe un spectacol formidabil pentru călătorul vrăjit. Rigoarea și finețea, perfecțiunea coborâtă pe pământ direct din cer, ceremoniile fabuloase ascunse sub o modestie discretă, bogăția patinată de timp și stranietatea unei lumi imperiale care nu a apus decât în anumite aspecte ale ei, îl duc pe călător în lumi nebănuite. 

Recenzii

Momentan nu există recenzii pentru această destinație!

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.