Ishikawa

Ishikawa

Băile tradiționale japoneze Onsen, tratamentele de sănătate și înfrumusețare în natură, izvoarele fierbinți, marea înspumată care se sparge pe coastele stâncoase, terase bogate și verzi mustind de apă... Ishikawa le conține pe toate.

Cere ofertă
img
Ishikawa este peninsula către care se îndreaptă toți japonezii care caută un spa tradițional: izvoarele fierbinți și tratamentele de sănătate și înfrumusețare aparte s-au dezvoltat continuu timp de sute de ani. Au adaptat și integrat tot ceea ce medicina modernă a certificat ca sănătos, dar au rămas fidele sutelor de ani de experiență testată. Japonezele par să nu îmbătrânească niciodată, iar modul de viață și cultura fizică dezvoltată inteligent și cu respect față de natură - natura umană și natura elementelor - fac din aceste băi o experiență unică și un remediu binecuvântat. Experiența în Ishikawa este mult mai variată: între băi și tratamente, călătorul se poate bucura de natura spectaculoasă a locului, de cultura veche și ultra-modernă, de shopping și restaurante pescărești. 

Recenzii

Momentan nu există recenzii pentru această destinație!

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.