Granada

Granada

Cine a ascultat vreodată flamenco, se duce cu gândul și cu sufletul la Granada: tonuri înalte, trăiri acute, ritm și o mare intensitate. Călătorul adevărat le va regăsi pe toate!

Cere ofertă
img

În Sudul Spaniei, la poalele munților Sierra Nevada, se întinde provincia autonomă Granada. Cine a ascultat vreodată flamenco, se duce cu gândul și cu sufletul acolo: tonuri înalte, trăiri acute, ritm și o mare intensitate. Călătorul adevărat le va regăsi pe toate: în istoria vie, în natura sălbatică, în orașele și satele cu caracter puternic. Vizitați Palatele Nasrizilor, o dinastie sub care regiunea a înflorit, admirați arhitectura grațioasă, finețea intarsiilor - a tuturor decorațiunilor - odihniți-vă sub colonettele svelte, în curțile interioare tăcute și răcoroase unde fântânile răcoresc aerul, mergeți în plimbare prin oraș, vizitați catedrala impunătoare sau bucurați-vă de spectacolul lumii colorate! Neapărat, mergeți la la un spectacol de flamenco - altfel nu veți putea spune că ați fost în Granada. 

Recenzii

Momentan nu există recenzii pentru această destinație!

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.