Dubai

Dubai

Strălucirea Dubaiului, bogăția și luxul lui, fac ca această destinație să fie una dintre cele mai căutate - nu există pretenție care aici să nu fie satisfăcută.

Cere ofertă
img

Dubai - orașul iconic al modernității. Dubai nici nu ar mai trebui descris, atât este de cunoscut și, mai ales, recunoscut. Strălucirea Dubaiului, bogăția și luxul lui, fac ca această destinație să fie una dintre cele mai căutate - nu există pretenție care aici să nu fie satisfăcută. De la shoppingul absolut la Muzeul fantastic al Viitorului, de la arhitectura uluitoare la safari-urile din deșert, de la spa-urile cum nu s-au mai văzut la lumi subacvatice în mijlocul deșertului, de la beach-cluburi la altă modă... Puteți chiar și să patinați, dacă cumva doriți asta. Dacă vrei să vezi cu adevărat pe ce lume trăiești, atunci trebuie să vezi Dubaiul. 

Recenzii

Momentan nu există recenzii pentru această destinație!

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.