Bali

Bali

Bali - insula cea mai cunoscută din Indonezia; o altă destinație de vis a noastră, a tuturor. Uneori desprinsă parcă din fantezii, dar întotdeauna cu proba realității trecută.

Cere ofertă
img

Bali - insula cea mai cunoscută din Indonezia; o altă destinație de vis a noastră, a tuturor. Uneori desprinsă parcă din fantezii, dar întotdeauna cu proba realității trecută, Bali este o insulă mică, cu cca 3 milioane de locuitori extrem de politicoși, zâmbitori, care își întâmpină oaspeții întotdeauna impecabil. Insula are peisaje tulburătoare, vile superbe cocoțate pe vârfuri de stânci care tâșnesc din mare, dar și resorturi cu un tempo mai relaxat. Templele au forme elegante, arta înflorește și toată populația este spirituală: toți sunt practicanți ai uneia dintre cele trei mari religii ale lumii, toți sunt perfect binevoitori și gentili. La poalele munților sunt jungle aproape impenetrabile, dar pe care ghizii le cunosc. De pe plajele foarte bune se iese în larg: aici e unul dintre cele mai celebre locuri de surfing. Se face și scuba diving, water jetpack sau... nimic. Adică acestea sunt plajele pe care ți-ai dori să stai la infinit. Hotelurile de lux propun tratamente care întineresc și însănătoșesc. Puteți să mergeți la un spectacol: dansurile rituale balineze pun în mișcare energiile cosmice și în altă parte a lumii ocazia de a le vedea e mai rară. Se gătește fusion, e imposibil să nu vă găsiți preferințele. Mergeți în grădinile publice, bucurați-vă de orhidee și de flori nemaivăzute. 

Recenzii

Momentan nu există recenzii pentru această destinație!

Abonare Newsletter

Dacă un singur „travel cocktail” nu e de ajuns, abonează-te la Newsletter-ul nostru QUIZZ FIZZ unde răspundem la întrebări - formulate și neformulate - , te informăm cu privire la tot ce e nou în materie de călătorii, deschidem un dialog cu tine pe tema poveștilor de drum și îți facem surprize plăcute.